Uvjeti kupnje

Načini plaćanja
MB card

Jednokratno plaćanje

Gotovina
Uplata putem žiro računa
Maestro
MB Card/Maestro KBK
MasterCard
Visa
American Express
Diners

Obročno plaćanje

MB Card i Maestro KBK do 12 rata
Maestro PBZ do 6 rata
Maestro ERSTE do 12 rata
Maestro ZA-BA do 12 rata
American Express do 6 rata bez kamata
Diners do 12 rata bez kamata
RBA MC, Visa do 12 rata
MasterCard ZA-BA do 12 rata

Potrošački krediti

American Express od 24 do 60 rata
Diners do 60 rata

American express
Diners
Maestro
MasterCard
Visa
Tax free shopping
TAX FREE SHOPPING Povrat poreza stranim državljanima.


Na uvjete kupnje i korištenja stranica www.comel.hr i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti kupnje i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08). Obratite posebnu pozornost na razliku uvjeta koji se odnose između kupovine (ugovora) na prodajnom mjestu u trgovini i kupovine (ugovora) sklopljenog na daljinu (Internet trgovina). U uvjetima kupnje i korištenja možete pronaći i:

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Pri naručivanju proizvoda sredstvima daljinske komunikacije Kupac će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača


Cijene proizvoda i usluga

Cijene proizvoda i usluga istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama i u njih je uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Comel d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji, te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uvjetima.


Troškovi dostave

Troškovi dostave iznose 25,00Kn za narudžbe manje od 500,00Kn, za narudžbe vrijednosti od 500,00Kn do 2.000,00Kn troškovi iznose 35,00Kn, dok je za narudžbe preko 2.000,00kn dostava besplatna za područje Hrvatske.


Isporuka proizvoda

Naručene artikle isporučujemo Overseas expressom. Isporuka će uslijediti u roku 1-3 dana od dana narudžbe, a najkasnije 30 dana ukoliko je tako dogovoreno. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti dužni smo kupca obavijestiti pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku. Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.


Reklamacije proizvoda

U slučaju da kupljeni proizvod ima materijalni nedostatak ili se on pojavi unutar roka od 6 mjeseci od kupnje proizvoda, potrošač ima pravo na reklamaciju, prema čl.5 Zakona o zaštiti potrošača te čl.400 Zakona o obveznim odnosima, uz predočenje računa. U slučaju reklamacije proizvoda proizvod pošaljite na adresu reklamacijskog i servisnog odjela: Comel d.o.o., Maksimilijana Vrhovca 11, 47000 Karlovac ili nas kontaktirajte na broj telefona: 047/421-111.


Izjava o jamstvu i servisni uvjeti

Za sve proizvode za koje dajemo jamstvo vrijede jamstveni uvjeti navedeni u jamstvenom listu. Kupac je dužan čuvati račun i jamstveni list za cijelo vrijeme jamstvenog perioda. Garantiramo da će proizvod koji se koristi sukladno priloženim uputama i jamstvenom listu, u jamstvenom roku pravilno funkcionirati. U slučaju kvara i drugih mogućih nedostataka obvezujemo se da ćemo izvršiti popravak ili zamjenu proizvoda u razumnom roku sukladno Zakonu o obveznim odnosima.


Obavijest o načinu pisanog prigovora potrošača

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.), možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte kao i u poslovnim prostorijama /trgovinama u kojima se nalazite. Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnim prostorijama/trgovinama, trgovac je dužan odmah pisanim putem ovjeriti njegov primitak.Comel.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda comel.hr stranica slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja comel.hr stranica kliknite na gumb "Slažem se".

Slažem se